Verkkokauppa ja verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen on nykyisin kaikkien huulilla, nettikauppa on tätä päivää ja vielä enemmän tulevaisuutta. Kivijalkamyymälät ovat helisemässä, kun asiakkaat siirtyvät verkkoon, kilpailuttavat kauppiaat helposti ja tilaavat tuotteet nopeasti ja edullisesti suoraan kotiin. Toisaalta oivallinen verkkokauppa tukee hyvin perinteisen, hyvämaineisen myymälän myyntiä. Myös verkkokaupan asiakas saa luottavaisuutta myyjää kohtaan, jolla on myös kiinteä myymälä.

Oiva täyden palvelun Verkkokauppa

Verkkokaupan avaaminen onnistuu nyt helposti: Oiva täyden palvelun Verkkokauppa räätälöidään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin ilman valmiita pakettiratkaisuja ja sivupohjia! Hakukoneoptimoitu verkkokaupparatkaisumme rakennetaan aina asiakkaan liiketoiminnan ja tuotevalikoiman ympärille, verkkokaupan ulkoasu suunnitellaan yritysilmeenne mukaan ja toimivuus tehdään aukottomaksi.

Verkkokaupan perustaminen on helppoa, tilaa Oiva täyden palvelun Verkkokauppa!

Oiva täyden palvelun Verkkokaupparatkaisu on tuote, jonka avulla verkkokaupan perustamisen kynnys madaltuu. Meillä asiakasta ei jätetä koskaan yksin verkkokaupan kanssa, vaan olemme aina käytettävissä ja emme lepää ennen kuin ongelma on ratkaistu.

Verkkokauppamme sisältää aina seuraavat palvelut:

  • Täysi tekninen tuki ja ylläpito sopimuskaudeksi
  • Checkout Finland tai Paytrail -verkkomaksupalvelu
  • Sisältöneuvontaa, eli kerromme, kuinka saat omat alasi yrityksenä parhaan mahdollisen näkyvyyden verkossa ja kuinka optimoit tuotetiedot verkkokauppaan (tätä tarkoitamme)
  • Ulkoasun räätälöiminen yritysilmeenne mukaiseksi
  • Konversioneuvontaa, eli kerromme kuinka mahdollisimman moni kävijä saadaan ostamaan.
  • Google Analytics -kävijäraportointi

Oiva täyden palvelun Verkkokauppa toteutetaan käyttäen Magento-verkkokauppaohjelmistoa, joka on maailman suosituin ja monipuolisin verkkokauppa-alusta. Jo yli 200 000 kauppiasta käyttää Magento-verkkokauppaa maailmalaajuisesti. Magento on tunnettu monipuolisuudestaan ja laajennettavuudestaan sekä vakaudestaan: kauppa toimii ja tekee tulosta kellon ympäri!

Oiva täyden palvelun Verkkokauppa on myyvä, eikä jätä kauppaista tai asiakasta pulaan. Meillä toimitukseen sisältyy aina neuvotaa siitä, kuinka sisältö optimoidaan hakukoneita varten. Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous kunnon verkkokaupasta yrityksellesi.

Pyydä tarjous myyvästä verkkokaupasta!

Viimeisimmät artikkelit aiheesta